Varukorgen är tom

Anordna en härlig utomhusfest i vår!

Medan snön sakta retirerar och restaurangerna försiktigt börjar ställa fram sina utemöbler vet vi att våren ligger i luften. Snart är det hög tid att anordna den första trädgårdsbjudningen, utomhusfesten och den mysiga vinkvällen på bakgården. Så fort solen letar sig fram kan man nästan känna lukten av grillen som oundvikligen kommer att ställas fram på balkonger och gräsmattor. Om du är precis så här sugen på vårens festligheter kanske du redan börjat planera inför framtida fester och event. Ett smart tips då du ska anordna ett event av något slag är att använda dig av en uthyrningsfirma. Hos dem kan du hitta en mängd artiklar som sätter guldkant på festen. Du kan till exempel hyra kyl för att hålla mat och dryck kall under kvällen, eller varför inte gå all-in och slå upp ett mysigt tält i trädgården?

För mindre event klarar man sig ofta rätt bra på de saker som finns till hands hemma. Men när gästantalet börjar stiga kan det vara svårt att tillgodose festens alla behov. Du kan självklart gå ut och inhandla festartiklarna på egen hand, men att spendera pengar på saker som sedan förmodligen bara kommer att ligga och skräpa i ditt förråd är inte ett ultimat alternativ. Istället kan du välja att hyra alla de artiklar som kan behövas från ett uthyrningsföretag. Det är ju till exempel mycket billigare att hyra kylskåp i Stockholm än att köpa det. Aladdins Uthyrning är ett av de uthyrningsföretag du kan vända dig till för att hitta festartiklar. I deras sortiment hittar du bland annat följande:

  1. Belysning och fläktar
  2. Scenutrustning
  3. Porslin och bestick
  4. Ljusstakar och ljuskronor
  5. Tält och paraplyer
  6. Bordsdukar och sittdynor
  7. Barbord och stolar
  8. Dryckesglas och serveringsfat
  9. Bord och stolar
  10. Grillar

Till Aladdins kan du som sagt även vända dig för att hyra kyl i Stockholm. Genom att hyra kyl kan du servera mat och dryck kall och fräsch, vilket är ett måste under utomhusfesten. Hela sortimentet hittar du på Aladdins hemsida.

 

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Aladdins Uthyrning.”

Share this