Varukorgen är tom

Duka upp för fest

Vad har julfirandet, kalaset, bröllopet och studentfirandet gemensamt? Jo, förutom att de alla är festliga tillfällen är det även stunder då man sätter sig ner och fikar eller äter tillsammans. Mat för människor samman, och ingen fest är komplett utan tårtan, snacksbordet eller buffén. Nästa steg, efter det att du satt menyn och har lagat, bakat eller beställt din bjudmat är att bestämma hur den ska presenteras. Vid ett informellt tillfälle med din närmaste familj och vänner spelar det nog ingen roll om tallrikarna matchar eller inte, men för lite speciellare tillfällen kan det vara trevligt att lägga lite omtanke vid dukning och dekoration. Istället för att köpa allt nytt kan du till exempel hyra uppläggningsskål, glas, tallrikar, serveringsfat, bestick osv. från en uthyrningsfirma.

Hos uthyrningsföretag kan du hitta festartiklar som passar de flesta högtider och firanden. För ett bröllop kan du till exempel hitta eleganta uppläggningsfat i vit porslin och vackra linnedukar. Detta kan du matcha med färgglada blommor och fint porslin. Ska du hålla ett barnkalas eller en grillfest kan du såklart också få tag på vattentäta dukar, papperstallrikar och plastbestick.

Om du ska anorna någon typ av event eller fest och saknar de artiklar som krävs för att dekorera, möblera eller duka kan du vända dig till Aladdins Uthyrning. Hos dem hittar du ett brett utbud av festartiklar som gör festen till en succé. Vill du hyra uppläggningsskål i Stockholm, är i behov av ett festtält eller en ordentlig grill kommer du inte att bli besviken.

Genom att dekorera och duka sätter du tonen för vilken typ av fest det kommer att bli. Om du är osäker på vad du vill ha, eller har lätt för att glömma kan du använda dig av Aladdins checklistor för fest. Där finns alla artiklar för olika typer av event som du behöver för att slå gästerna med häpnad. Besök Aladdins hemsida idag för att hyra uppläggningsskål i Stockholm.

 

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Aladdins Uthyrning.”

Share this