Varukorgen är tom

Fördelen med att hyra parytält och övriga festartiklar

Enligt en undersökning från 2014, föredrar ca 70% av de tillfrågade att gå på en utomhusfest eller ett event, istället för ett event som är anordnat inomhus. (The Guardian, OUTDOOR PARTIES ARE BETTERS, 2014).
Tyvärr erbjuder inte det svenska klimatet alltför många tillfällen att anordna utomhusevent. Med endast några få månader om året, då solen tittar fram och sprider värme kan lätt störas av regnskurar. Även om man kollar väderprognosen innan det fastställda datumet för eventet, kan vädret vara oförutsägbart. Men för den som trotsar vädergudarna och ändå planerar ett event utomhus kan man hyra partytält för att ta skydd under om regnet skulle falla. Ett tält kan komma till stor användning och skyddar inte bara mot regn, mat och dryck vill man gärna placera i skuggan, även elektronisk utrustning bör skyddas från direkt solljus.

Om du ska hyra tält välj då en storlek på tältet som rymmer alla gäster. Det finns prisvärda tält för uthyrning och olika storlekar att välja bland och tillbehör som golv, belysning och värme om eventet är planerat till vår eller höst då det kan vara lite kyligare i luften.

En av de största fördelarna med att hyra ett tält är att man kan göra temat för festenprecis så unikt som man vill. Till skillnad från en fest inomhus, har man större frihet för var och hur till exempel placeringen av mat, bord och stolar, dansgolv, scen, etc ska vara.

Vid inomhusfester i hemmet är det i allmänhet värdens uppgift att se till att allt är på plats innan gästerna kommer. Detta kan dock vara en mödosam uppgift, särskilt om man inte har erfarenhet av att organisera fester och event.

När man hyr ett tält eller annan utrustning kan företaget man hyr från installera och sätta upp de som behövs. När festen är över, kommer de tillbaka för att ta ner och packa ihop sakerna. Detta sparar tid, arbete och kostnader som krävs om man själv skulle köpa och sätta upp allt.
Hos Aladdins Uthyrning kan man hyra tält i Stockholm och mycket mer. Ta en titt på hemsidan. 
 

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Aladdins Uthyrning.”

Share this