Varukorgen är tom

Hyra linnedukar

Ska du anordna en större fest eller ett event? Då kan denna lista vara till hjälp och göra dig till en bättre värd:

Ha koll på dina gäster: Om du har koll på gästlistan och vet vilka som kommer att dyka upp, har du förmodligen också någon slags koll på vad de är för personer och vad de förväntar sig av festen eller eventet. Ska du servera mat bör du ta reda på vilka preferenser som finns och eventuella allergier. Att komma till ett event där man blivit lovat mat och sen inte kunna äta den ger inte ett speciellt bra intryck. Vet du vad dina gäster gillar så kan du även lättare fixa en typ av underhållning som du vet att de kommer att uppskatta. Och sist men inte minst, ha stenkoll på antalet gäster. Det är viktigt att alla får plats i lokalen och har sittplatser.

Att bestämma datum: Vilket datum du väljer att hålla ditt event kan ha stor påverkan på hur många som tillslut dyker upp. Tänk på att många är uppbokade under stora högtider som jul, nyår, påsk och midsommar. Om festen är tänkt att hållas under något av de datumen måste du tänka på att vara ute i god tid med dina inbjudningar. Om eventet kostar pengar, eller om mat eller dryck finns att köpa, bör du tänka på att lägga datumet efter löning. Veckan innan lön blir folk normalt lite snålare, vilket kan göra att färre dyker upp.

Hyra möbler och tält: Även om ditt event är relativt stort, behöver det inte betyda att det kostar en massa pengar. Om du väljer att hyra möbler och inredning kan du spara in en hel del kostnader än om du skulle köpa alltihop. Hos ett uthyrningsföretag kan du få tag på det mesta för både utomhusfester och inomhusfester som bland annat stolar, bord, bardiskar, tält, röda mattor och belysning. Du kan även hyra linnedukar och all annan dekoration för att göra fint på borden.

Finporslin och engångstallrikar: Hur du väljer att duka upp på eventet säger mycket om vilken typ av fest det är. Om arrangemanget är finare bör du kanske använda riktigt porslin och silverbestick. För en sommarfest utomhus kan däremot plasttallrikar och engångsbestick funka fint.

Piffa upp med textilier: Gardiner, dukar och mattor kan bidra till känslan av eventet. Hos ett uthyrningsföretag kan du hyra linnedukar och andra textilier för att dekorera din lokal.

Om du ska anordna en fest och behöver festartiklar som möbler, dekoration eller hyra linnedukar i Stockholm kan du vända dig till Aladdins Uthyrning.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Aladdins Uthyrning.”

Share this